Oktatás-Előadás

EZOTERIKUS ELVONÓKÚRA OKTATÁS, ELŐADÁS!

Szeretettel köszöntök mindenkit!

Zsemlye Csaba ’Karma Tashi Dordzse’ vagyok. 30 éve foglalkozom testi-lelki betegségekben szenvedő emberek harmonizálásával. 

Tanításaimat 20 éve zárt ajtók mögött adtam át a Racionalitás élő gondolatait és azon belül a Bizonyosság-Értékrendszer törvényeit. Az elmúlt 30 évben megéltem a Valóságot és merítettem belőle tapasztalatokat Buddhista felfogásban. Sok mindent megkellett élnem a munkám során es mindig is úgy éreztem hogy ezt valahogy meg kell osztanom másokkal azt a Valóságot ami rejtve van majdnem mindenki előtt.

Most eljött az idő arra hogy ezt nyíltan megosszam mindenkinek akik erre felkészültek és szeretnének ebben a világnézetben is tapasztalatokat gyűjteni és fejleszteni a gyakorlatias világunkban a tudást.

Most nyílt hétvégekkel először 2022-ben indulnak el Oktatások, Előadások Zalaegerszegen es Budaörsön. Minden hónapban 1-szer egy hétvégi napon. 

Hogy miről is szól az előadásunk?

Megtapasztaljuk az Illúzió es a Valóság közötti valódi lényeget, kételyeket amit az ezo világ ont magából, az Igazságot ami sosem létezett es a saját magunkban kereső meg nem talált önmagunkat, amit ugyebár sose tapasztaltuk meg, és a bizonyosságok híján, nem is tudunk együtt működni vele.

Oktatásra való jelentkezés:

Előzetes regisztráció szükséges az oktatás részvételére!!!

További információkért es kérdésekért az e-mailes regisztráció után tudjuk csatlakoztatni egy zárt Facebook csoportba ahol folyamatos kapcsolatban tudunk lenni.

Ennek menete:

Regisztrálunk a zsemlyecsabaoktatas@gmail.com email címre. 

1.        Meg kell adni a nevét és a várost ahol él.

2.       Melyik oktatásra szeretne jelentkezni Helyszín: Zalaegerszeg vagy Budaörs. Oktatás dátuma , időpontja.

3.       A válasz levélben átküldjük a zárt Facebook csoport regisztrálás linkjét.

4.     Ha esetleg az oktatás lemondásáért szeretne újra írni akkor ezt ugyanitt megteheti. (Legkésőbb lehetőség szerint az oktatás előtt egy nappal!)

 

Egyéb infó:

• Az oktatás díját mindig az előadás megkezdése előtt a helyszínen kell kifizetni kézpénzben. Előre utalást nem tudunk biztosítani.

•A helyszínen ülőalkalmatosság van de lehet hozni saját széket vagy polifont mert lehet ülve és fekve is lenni.. 

•biztosítunk vizet és egy kis rágcsálni valót de érdemes saját eleséget is hozni a hosszú napra. Van ebédidő is  ami 30-40 perces.

•Fogunk írni táblára is ezért érdemes hozni papírt ceruzát is.

•az előadásokról hangfelvétel is készül így a zárt csoportban mindig újra lehet hallgatni őket. Visszamenőleg többi előadást!

•Extra zárás az Oktatás után közvetlenül egy meghirdetett es Nyílt Koncert lesz megtartva 1 órában ami az Oktatás résztvevőiknek díjmentesen látogatható! 

Vannak Szabályok:

• Aktív Facebook Zárt Csoport. Ez azt jelenti hogyha regisztrál valaki bekerül de nem tud eljönni az oktatásra azok lekerülnek az oldalról. 

•Aki eljön az oktatásra de a következőre oktatásra nem jön el annak 2 hónapig van  jogosultsága a csoportban lenni a regisztráció időpontjához képest utána törlésre kerül. De ha újra regisztrálnak és az oktatásra eljönnek azoknak  újra élni fog az aktív Facebook csoport.

•Akik az oktatásokon folyamatosan részt vesznek azoknak biztosítva van teljesen a csoportunk. 

A lényeg az hogy Aktív emberek legyenek a csoportban akik az Élő oktatásokon tanulva fejlesztve magukat, felmerülő kérdésekre kapjanak választ, közösen tanulhatunk és segíthetünk egymásnak egy szuper közösségben!

 

Várok mindenkit sok szeretettel!

Zsemlye Csaba +36-20/925-83-04 SMS fogadás.

zsemlyecsabaoktatas@gmail.com

 

OKTATÁS HELYSZÍNE , DÍJA

ZALAEGERSZEG:

Zeg. 8900 Ady Endre út 31. „Iparosok Háza”

Dátum: MÁRCIUS 20 VASÁRNAP

9⁰⁰-16⁰⁰ 1 emelet kis terem

UTÁNA KONCERT A HELYSZÍNEN

17⁰⁰-19⁰⁰-IG. 2 emelet nagy terem.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 10.000Ft ami a helyszínen fizetendő.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OKTATÁS HELYSZÍNE , DÍJA

BUDAÖRS  2040 Kismartoni út 45 1. EMELET

„Kamaraerdei Közösségi Ház”

MÁJUS 14 SZOMBAT

9⁰⁰-16⁰⁰-IG

Utána KONCERT

17⁰⁰-18⁰⁰-IG

RÉSZVÉTELI DÍJ: 10.000Ft ami a helyszínen fizetendő.

Cím: 8900 Zalaegerszeg Ady Endre út 31. I.emelet
Tel: +36 20 925 8304
E-mail:info@zsemlyecsaba.hu