Esettanulmányok

Nemes Beáta vendégemnek a Heiler Aus Graz Facebook vélemények oldaláról megosztott kezeléseinek tapasztalatai, élmény beszámolója.

Csabához Angliából járok "gyógyulni" rendszeresen. Nem feltétlenül fizikai tünetek miatt keresem fel őt, hanem inkább lelki síkon nyújt számomra támogatást, mikor úgy érzem, hogy valami nincs rendben, az életemben. Vagy  megelőzésképpen is nagyon ajánlatos felkeresni őt. Ilyenkor úgy érzem, hogy feltölt energiával és lelkesedéssel. Rengeteg hasznos tanácsot kaptam már Tőle az élet minden területén, legyen szó businessről vagy magánéletről. Nagyon ajánlom! Köszönöm 

Tovább »

Borsos Danka vendégemnek a Heiler Aus Graz Facebook vélemények oldaláról megosztott kezeléseinek tapasztalatai, élmény beszámolója.

Lassan 3 éve járok Csabához, a folyamat, amin keresztül megyek nem könnyű. Sok munkát, szembenézést igényel, de minden erőfeszítést megér. Szép lassan feloldódnak a belső feszültségeim, kivilágosodik, mi az, ami igazán fontos számomra, mi az utam. Azt érzem, hogy a belső fejlődésem felgyorsult, ami kihat az egészségemre is. Ha az ember türelmes és hajlandó szembenézni magával, egy hatalmas lehetőség.”

Tovább »

Nagy Anikó vendégemnek a Heiler Aus Graz Facebook vélemények oldaláról megosztott kezeléseinek tapasztalatai, élmény beszámolója.

Zs. Cs. gyógyító valóban a test-lélek-szellem összhangját teremti meg fokozatosan. Ez a harmónia már a kezelések alatt tapasztalható és hatása sokáig tart, mígnem természetes, állandó állapottá válik. A rendszeres látogatásoknak köszönhetően pszichoszomatikus tüneteimtől szinte teljesen megszabadultam, allergiás reakcióim jelentősen csökkentek, több fizikai panaszom enyhült. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak, optimistábbnak és boldogabbnak érzem magam, aki könnyedebben képes megoldani problémáit. Nagyon örülök, hogy valaki segített rátalálni a helyes útra.

Tovább »

Szabó Csilla vendégemnek a Heiler Aus Graz Facebook vélemények oldaláról megosztott kezeléseinek tapasztalatai, élmény beszámolója.

Csabához édes apukám vitt el, fogalmam sem volt miért megyek ráadásul nem is akartam. Viszont egy nagy meglepetés ért, szembesített önmagammal, aki ÉN vagyok. Nem mindennap találkozzunk így magunkkal és ezt 19 évesen éltem át, nem volt egyszerű.  Idővel sok mindenre rájöttem mit miért csinált, tett, mondott ... Sokat köszönhetek Csabának, segített az éltem során és biztos vagyok fog is.  Írhatnék még... egy dolgot megtanultam a szeretet nagyon fontos és ezen kívül a legfontosabb az önmagunk iránti szeretet, elfogadás, csak utána jöhet a többi...

Tovább »

Cím: 8900 Zalaegerszeg Ady Endre út 31. I.emelet
Tel: +36 20 925 8304
E-mail:info@zsemlyecsaba.hu