Lelki terápia A daganatos elváltozások gyógyulásában

Pajzsmirigybetegségéből lábadozik egy hölgy, akinek családjában halmozottan fordul elő ez a rosszindulatú daganatos elváltozásokkal is társulható betegség. Először 1982-ben műtötték meg; göböket távolítottak el pajzsmirigyéből. Jóval később betegsége kiújult, melynek következtében pajzsmirigye mellett más szerveit is megműtötték 2010-ben. Tavaly ősszel fordult Zsemlye Csaba parapszichológushoz, és a kezelések hatására az el nem távolított, kisméretű gócok eltűntek szervezetéből, amit orvosi leletek is igazolnak.

– Az első műtétet követően sokáig semmi jele sem volt betegségem kiújulásának, majd 2009-ben egy vizsgálat rossz indulatú elváltozásokat mutatott ki a pajzsmirigyemben, a mellékvesémben és a májamban is. Először a mellékvesémből, majd a pajzsmirigyemből, végül a májamból távolították el a daganatos gócokat. Egy év alatt tehát háromszor műtöttek meg Pesten, a transzplantációs klinikán.

Maradtak azonban gócok, kettő kisebb és hét apró májban. A hölgy elmondta, erre gyógyszert kapott, melynek súlyos mellékhatásai voltak. Iszonyúan fájtak a csontjai, lábáról, talpáról hámlott a bőr, mely az egész testén viaszszínűvé vált. Még a feje bőre is kisebesedett, annyira fájt a szája, nyelve, hogy enni sem tudott.

– Nem volt más választásom, a gyógyszert abbahagytam, majd Csabához fordultam, akinek gyógyító tevékenységéről már korábban is olvastam a ZalaEgerszeG újságban. 2011. október 28-án jártam nála először, azóta kéthetente találkozunk. Előtte mindig fáradékony voltam, folyton aludtam, de ahogy kaptam az energiafeltöltést kezelésről kezelésre, úgy jött vissza korábbi erőm, lendületem. Mindig is egy örökmozgó nő voltam, így nagyon nehezen éltem meg az állandó fáradékonyságot. A kezelés kézzelfogható eredménnyel is járt, ugyanis a megmaradt hét kicsi góc már eltűnt. Számomra ez felettébb nagy öröm.

– A terápiában fontos szerepet játszik a gyógyító beszélgetés, mely során fényt deríthetünk az elfojtott problémákra. Ez azért lényeges, mert a betegségek nagy többsége lelki okokra vezethető vissza. Miután az egészség feltétele a test és a lélek közötti egyensúly megléte, a kezelések során arra hangolom a szervezetet, hogy engedje el lelki bánatát. Mihelyst a sok lelki vitamintól energetikailag feltöltődik a szervezet, a test is felszabadul, melynek fizikális tünetei is vannak.

A kezelések során megtapasztalt érzés például a szervezetben végigáramló energiahullám a talpon keresztül egészen a fejtetőig terjed. A problémás helyeken, mint itt a gócpontoknál a kezelések alatt fájdalom, forróság és bizsergés is felléphet, ami azt jelzi, hogy az energiák fizikai megnyilvánulásai már megmutatkoznak. Ahogy szokták mondani, beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa – tette hozzá az elhangzottakhoz Zsemlye Csaba parapszichológus.

Cím: 8900 Zalaegerszeg Ady Endre út 31. I.emelet
Tel: +36 20 925 8304
E-mail:info@zsemlyecsaba.hu