Gyógyító gondolatok erejével. Lelki praktika a pattanások ellen

Az arc a lélek tükre, arcunkra van írva…  – mennyire igazak ezek a mondások, hiszen arcunkról félelmeink, egészségi állapotunk, pillanatnyi közérzetünk egyaránt leolvashatók. Zsemlye Csaba parapszichológust egy érettségi előtt álló fiatal lány kereste fel idén januárban, akinek arcát gennyes pattanások borították el. Azóta szemmel látható a javulás; elmondja történetét.

– Több bőrgyógyászt és kozmetikust is felkerestem, kipróbáltam sokféle krémet, szedtem gyógyszereket, de mindez nem segített problémámon. A baj nem járt egyedül, mert lisztérzékenységet is megállapítottak nálam; ahogy el kezdtem szedni a gyógyszert, a pattanások is megjelentek. Ez serdülőkorban normálisnak tekinthető, de nem ilyen mértékben. Édesanyám unokatestvére hívta fel figyelmünket Csabára, akinek segítségét kértük. Ő azt mondta, „ezek a pattanások idegtályogok, a lisztérzékenység mellékhatása.”

A parapszichológus januártól foglalkozik Nagy Adéllal. A szellemgyógyász a kezelés első órájában gyógyító energiákat ad át, míg a második órában az agytréner készülék segítségével sarkallja magát pozitív gondolkodásra, ezáltal gyógyulásra a fiatal lány. 
– Agykontroll gyakorlatokat otthon is végzek. Lényege, hogy az elérendő célt, vágyat jelen időben kell elképzelni, ennek örömét kell átélni nemcsak alfa, hanem éber állapotban is.

– Orvosról orvosra jártunk, még nőgyászt is felkerestünk – vette át a szót az édesanya, Nagyné Németh Rita. – Ő policisztás ovárium (petefészek) szindrómára gyanakodott, de szerencsére a medence CT vizsgálata nem igazolta ezt. Nagyon örülök annak, hogy eljöttünk Csabához, mert amióta kezeli, látványos a javulás.

– Ég és föld – teszi hozzá Adél. Bár néha van visszaesés, ami a menstruációs ciklusokkal függhet össze.
Minden testi baj mögött lelki problémák állnak, ami Adél tekintetében is igaz. Zsemlye Csaba azt mondja, a betegség a lélek jelzése, egy intő jel, hogy a lélekben megszűnt a harmónia. Ha rájövünk, mi alakította ki bennünk, akkor azt is tudni fogjuk, hogyan szüntessük meg okokat. Csak így érhetjük el, hogy a szervezetben beinduljon a természetes gyógyulási folyamat, elérve a teljes gyógyuláshoz.
Adél nyolcadikos korában Körmendről Sopronba került a kosárlabdacsapathoz.

Fájt neki az otthontól való elszakadás, és a beilleszkedés is nehezen ment. A napi két edzés, a hétvégi meccsek, a lisztérzékenységgel való küzdelem, a tanulás nagyon lekötötték energiáit, és nem jöttek azok az eredmények sem, amit elvártak tőle, ezért tavaly abbahagyta a kosárlabdázást. A belátás képességének birtokában javultak jegyei, ami fontos, mert érettségi előtt áll. Jól érzi magát az iskolában és a kollégiumban egyaránt, és a szerelem is rátalált.
Zsemlye Csaba szerint jó esélye van arra, hogy legyőzi lisztérzékenységét is.

A parapszichológus úgy véli, ha az ember tudatos lépésre szánja el magát, közelebb lép önmagához és a világhoz, élete nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válik.

Cím: 8900 Zalaegerszeg Ady Endre út 31. I.emelet
Tel: +36 20 925 8304
E-mail:info@zsemlyecsaba.hu