Catharsis Music World

Catharsis Music World

Karma Tashi Dordzse - Zsemlye Csaba
Zenei Producer - Zeneszerző

  -- Tibeti & Indian intuitív énekek --

Az ősi kultúrákban az emberek még tudatában voltak annak, hogy a létezésük nem pusztán testi mivoltukban teljes. Ismerték, alkalmazták azokat a törvényszerűségeket, melyek a modern ember életében idővel elenyésztek.

A test a lélek és a szellem harmonikus egyensúlya a kulcs a teljes élethez. Felismerték,hogy a testi egészség nem létezhet a szellem és a lélek harmóniája ,belső bölcsességük útmutatása nélkül.

A több ezer éves gyógyító  tibeti énekes mantrák, vagy a Cherokee indiánok tradicionális jellegzetes énekei, mind erre voltak hivatottak.

Az Å‘si énekek,  a hangszerek keltette hangok rezgésként terjednek tovább. Ezek az irányított rezgések gyógyítóan  hatnak lényünk finomabb szintjére, kommunikálnak minden egyes sejtünkkel. Utat törnek a bennük rejlÅ‘ elfojtott energiáknak, egyensúlyt teremtenek.

Zenei elÅ‘adásaimon e két kultúra zenei világát szólaltatom meg. Ének, tradicionális hangszerek, akusztikus hangzásokkal. Az élmény  egyeseknek lehet pihentetÅ‘, másoknak pozitív vagy éppen negatív érzelmeket felszabadító. Gondolatokat ébreszthet, felismerésre sarkallhat...

Koncertek: Budapesten és Zalaegerszegen minden hónapban.

BÅ‘vebb információk a koncertekrÅ‘l illetve Zalaegerszegi Catharsis music studió munkásságairól: 

https://www.facebook.com/Catharsis-music-world-Zsemlye-Csaba-Zeneszerző-Szövegíró-Zenei-Producer-113223366762878/

Légy részese és tapasztalj..

Éld meg a változást..

…Ha meg akarod változtatni a világot…

,,Ha meg akarod változtatni a világot, először próbálj valamit jobbá tenni, megváltoztatni magadon. Ez segít megváltoztatni a családodat, a barátaidat, aztán így kell folytatni egyre nagyobb és nagyobb körben. (Tendzin Gjaco, a XIV. dalai láma)

Cím: 8900 Zalaegerszeg Ady Endre út 31. I.emelet
Tel: +36 20 925 8304
E-mail:info@zsemlyecsaba.hu