Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm!

Zsemlye Csaba

Karma Tashi Dordzse a nevem.

Testet öltöttem, hogy alázatot és odaadást gyakoroljak, 

hogy segítsek a bajba jutottakon.

Foglalkozásom:

- Fizikai közérzetet javitó szolgáltatás

- Zenei Producer

- Zeneszerző

Életutam:

1978-ban születtem Magyarországon, Cegléden. Egészen kicsi gyermekként is éreztem, különböztem a velem egykorúaktól. Másként érzékeltem a világot, nem értettek engem. Akkor még sem én, sem a környezetem nem tudta miért is vagyok annyira más". Gyermekként, 6 évesen történt az első fizikai szintű paranormális tapasztalás az életemben. Ez volt az első útmutatás. 

Ahogy cseperedtem mindinkább kerestem az utam, tudni akartam mi az életfeladatom az emberek között.

Így 1989-ben megismerkedtem az agykontroll technikáival, majd a reiki képzéseit látogattam. Végül a Buddhizmus ösvényének bölcsességében leltem rá önmagam igazságára. Megkaptam minden kérdésemre a választ. A buddhizmus tanainak több éves gyakorlása után, 1996-ban Karma Tashi Dordzse névvel áldott meg Mesterem, Láma Ole Nydahl. A nevem jelentése boldogság gyémántja. E név jelentésének áldásával és felelősségével, a buddhizmus négy nemes igazságát gyakorolva segítek másokon, minden érző lényen. 

1992-ben kezdtem el segitő tevékenységemet. Azóta, mindössze 14 évesen elhagyva a szülői házat odaadó segitő szolgálatot végzek, önállóan dolgozok.

Cím: 8900 Zalaegerszeg Ady Endre út 31. I.emelet
Tel: +36 20 925 8304
E-mail:info@zsemlyecsaba.hu